Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Dator och skrivare

Lite om nätkärlek, inte näthat, så här på alla hjärtans dag:

Har lärt känna en begåvad men inte privilegierad student. Skrev på Twitter häromdagen att hon behöver en dator. Inom tre timmar hade jag tre alternativ – och ett av dem, Stig Johansson, fanns dessutom i Lunds utkanter. Journalisten Nadia Bhere kompletterade snabbt med ett erbjudande om en skrivare.

Nu har en lysande person i behov av hjälp fått det. Gratis. Hur snabbt och lätt som helst, och det hade inte hänt utan Twitter.

Tack!

***

Ni kan se, om ni klickar på den första länken här ovan, till min tweet, att den skickades vidare av fjorton andra personer, som för det behöver använda ETT enda klick var. Det betyder att min förfrågan inte bara gjordes tillgänglig för mina drygt 2 000 följare, utan också dessa fjorton personers följare, totalt 4 520 personer. Alla såg den så klart inte, Twitter fungerar inte på det viset att man läser allt – men tillräckligt många var det ju!

1 Kommentar

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Andreas Ekström and Anders Thoresson, Malin Nilsson. Malin Nilsson said: RT @andreasekstrom: Jag hyllar @NadiaBhere och @sjuab här: http://www.andreasekstrom.se/2011/02/14/dator-och-skrivare/ Stort tack, Twitter! […]Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.