Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Hur man låtsas att man har kontroll

Jag finns numera på Facebook. Liksom nästan mot min vilja. Men för att då ändå bevaka något slags integritet så tänker jag använda Facebook till en speciell sak, nämligen att hålla kontakten med de vänner jag fått genom att tillhöra Up With People. Alltså är min Facebook på engelska – och jag begränsar den till att omfatta just den sociala sfären. Vad jag försöker säga är: om jag inte accepterar din addning så betyder det inte att jag hatar dig. Jag har bara bestämt mig för en användningsnisch. Det är väl helt 2008?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.