0 svar på “Jag trodde jag hade bestämt mig

 1. Alternativ undertitel: Avkodad

  Funkar både med betydelsen förståelse av fenomenet och att du inte är helt betagen av google-juicen

 2. Ett snabbt nytt förslag till underrubrik, bara på kul. Alla vet ju att det är världens största nätfenomen. Kort och gott:

  ”Under sökning”

  :o)

 3. Är det tillåtet att okonstruktivt klaga? Om det står ”berättelsen om” eller ”en sökning efter” är en obetydlig fråga när den ställs bredvid den ännu oställda frågan ”Ska det heta nätfenomen eller inte?”.

  På den sistnämnda hade jag röstat Inte.

 4. ”Om världens största nätfenomen”, Lars idé där, är inte dum.

  Gerts ”Under sökning” får dagens 031-stipendium! 🙂

  Marcus: Nähä, men vad tycker du att det borde heta då? Vad ÄR Google världens största förnågonting?

 5. Med de korten vi har på hand tror jag det är bäst att lägga sig: Ingen undertitel.

  Det är ju inte en bok om norrsken eller mareld du skrivit, eller hur? Fenomen tycker jag bäst beskriver sådana saker. Att kalla Google för ”världens största nätfenomen” gör bara att jag börjar tänka på en massa jobbiga grejer: Är alla framgångsrika företag fenomen; är Toyota ett bilfenomen? Vilket är världens minsta nätfenomen? Om Google, Facebook och Twitter är fenomen, vad är då norrsken?

  Skit i fenomen.

 6. Just nu kanske ingen undertitel alls är bäst. Varför ska man ha en? För att säga något om vad för slags bok det är, så man fattar att det inte är en roman när man tittar på omslaget. Å andra sidan säljer ju romaner nästan alltid bättre än fackböcker…

 7. Ja, satsa på ingen undertitel. Då slipper du lösa det där med nätfenomen också – det är faktiskt ett problem när man börjar tänka på det. Särskilt när det plussas på med ”världens största”. Blir too much.

  Så – ändrar min röst till ingen undertitel.

 8. Ändrar också min röst till ”ingen undertitel” efter att ha läst kommentarer och känt på det ett tag.

  Möjligen
  Google
  – koden bakom koden.

 9. Ordvitskvoten är redan fylld i och med ”Google-koden”. Röstar därför nej till ”En sökning…”, som för tankarna till ett studentspex snarare än ett seriöst, granskande reportage (eller vad det nu är). :-]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *