Kostym och campingutrustning

I början av den här sommaren hade jag rent fysiska behov av textvila. Jag hade ont i ögonen, eller så inbillade jag mig, av all text som försökte ta sig in i dem. Jag hade alldeles definitivt ont i höger pekfingers första led. Kanske en iPhone-glissando-skada? Det blev nödvändigt att städa både i Google Reader och i Twitter.

På måndag börjar jag jobba igen efter en tids ledigt. Ser fram emot en något normalare arbetshöst, bara med väldigt mycket fler framträdanden av olika slag för att prata om Google-koden och därmed förenliga saker.

Och bloggande, här, som alltid – ser fram emot att höra av er och prata om allt från höstens val till höstens böcker! De närmsta dagarna kommer förmodligen lite länkar från sommaren också. (Men en sak tror jag att jag, kanske, hoppar över: piratdiskussionerna, eller rättare sagt piratpartidiskussionerna. Skitstormen som varje gång bryter ut i min vindriktning känns inte värd det. Inte för 0,7 procent av befolkningen, eller vad det nu blir den 19 september…)

I dag ska jag först på Leif Alsheimers begravning i Lund. Sedan byter jag kostym mot campingutstyrsel, för att göra 400 andra internet- och medieintresserade sällskap på Tjärö i Blekinge, där Sweden Social Web Camp arrangeras för andra året. I morgon kommer jag att tillkänna ge en sak där, som har med båda de just nämnda händelserna att göra. Watch this space.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *