Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Mattsson och RSS-virus

Nu har också Thomas Mattsson berättat om årets sommarkrönikörer i Expressen, och gjort det på ett vis som försett mig med en känsla som jag annars är ganska befriad från: prestationsångest. Stor, fet, otäck och malande prestationsångest.

Han vet naturligtvis vad han gör.

***

Mitt RSS-flöde tycks tyvärr kapat av något virusliknande skit, vilket gör att ni som brukar läsa mig via en RSS-läsare just nu läser spamreklam i stället. Beklagar det. Ni får gå hit manuellt tills vi har fått ordning på det.

7 Kommentarer

 1. Gunilla den 18 juni, 2009 kl 03:15

  Oj! Ja, vem skulle inte få prestationsångest av en sådan beskrivning…

  Vad kul att skriva krönikor; grattis! Jag har nästan bara gjort det i Gourmet, även om jag kallade de texterna kolumner (=researchade texter; krönikor = löst tyckande enligt en kollegas definition, hehe). Fantastisk genre. Men svår. 2. Nattens bibliotek den 18 juni, 2009 kl 07:01

  Inget konstigt i min RSS 3. Julia den 18 juni, 2009 kl 08:26

  Jag kan ta över om det blir för jobbigt… =) 4. Andreas Ekström den 18 juni, 2009 kl 08:32

  Gunilla: Det finns ett mått av frihet som ju är härlig, lite som att blogga på det viset…

  Siri: Så det funkar hos dig alltså? Vi ska uppdatera WordPress-version inom kort, det bör hur som helst lösa problemet.

  Julia: Känns tryggt med backup! Jag kan göra som en annan känd krönikör ju lär ha gjort: anställa en spökskrivare… 5. Olof den 18 juni, 2009 kl 11:06

  Ok Andreas. Nu tror jag att jag har lagat det. Någon som fortsatt har strul i RSS:en?
  WP 2.8 ser lite annorlunda ut i admin-gui:et men du lär dig nog snabbt. Bara att fråga annars.
  Slängde in Twitter i sidebaren också som vi snackade om. Glad midsommar och hälsa familjen! 6. Andreas Ekström den 19 juni, 2009 kl 07:03

  Olof is da man, det fattar ni va? 7. Ursäkt på förhand? · Fredrik Fischer den 20 juni, 2009 kl 12:57

  […] det bara jag eller ser det inte lite ut som om Andreas Ekström, med sin varning om ”virus” i RSS-flödet (vad i all världen han nu menar med det – i min […]Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.