Mattsson och RSS-virus

Nu har också Thomas Mattsson berättat om årets sommarkrönikörer i Expressen, och gjort det på ett vis som försett mig med en känsla som jag annars är ganska befriad från: prestationsångest. Stor, fet, otäck och malande prestationsångest.

Han vet naturligtvis vad han gör.

***

Mitt RSS-flöde tycks tyvärr kapat av något virusliknande skit, vilket gör att ni som brukar läsa mig via en RSS-läsare just nu läser spamreklam i stället. Beklagar det. Ni får gå hit manuellt tills vi har fått ordning på det.

0 svar på “Mattsson och RSS-virus

 1. Oj! Ja, vem skulle inte få prestationsångest av en sådan beskrivning…

  Vad kul att skriva krönikor; grattis! Jag har nästan bara gjort det i Gourmet, även om jag kallade de texterna kolumner (=researchade texter; krönikor = löst tyckande enligt en kollegas definition, hehe). Fantastisk genre. Men svår.

 2. Gunilla: Det finns ett mått av frihet som ju är härlig, lite som att blogga på det viset…

  Siri: Så det funkar hos dig alltså? Vi ska uppdatera WordPress-version inom kort, det bör hur som helst lösa problemet.

  Julia: Känns tryggt med backup! Jag kan göra som en annan känd krönikör ju lär ha gjort: anställa en spökskrivare…

 3. Ok Andreas. Nu tror jag att jag har lagat det. Någon som fortsatt har strul i RSS:en?
  WP 2.8 ser lite annorlunda ut i admin-gui:et men du lär dig nog snabbt. Bara att fråga annars.
  Slängde in Twitter i sidebaren också som vi snackade om. Glad midsommar och hälsa familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *