Mer om Stieg

Min svägerska mejlar, apropå föregående inlägg om Stieg Larsson – jag kan omöjligen undanhålla er det här:

”Skippa andra boken. Den suger verkligen olympisk hästballe. Jag kan ge dig en snabbresumé: Levande begravd med två kulor i huvudet gräver sig ut med hjälp av cigarettetui – need I say more? Den är skriven med armbågen under tiden Stieg L kollade på Die Hard med ena ögat och läste seriemagasinet Tank Grrl med det andra.”

Jag tror vi har kommit till ett beslut. Läs nu Sydsvenskans kulturblogg, länk till höger – vi är på Bokmässan.

***

…och på samma bokmässa finns Studio Etts redaktion för att sända live P1 från en monter. Jag är med i en diskussion om föräldralitteratur i dag efter fyranyheterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *