Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Nu är den här

Jag hann springa inom förlaget förut i dag, jag är i Stockholm, och fick för första gången se boken. En otroligt speciell känsla, även när det är femte gången. Den ser jättefin ut, bra papper, hög kvalitet i produktionen. Baksidestexten har jag inte tyckt så mycket om, men nu, i tryck, känns den mer än okej. Och just de där första trettio sekunderna, när man håller i boken och bläddrar lite… De räcker i sig som motivation: Det här ska jag göra om någon gång!

3 Kommentarer

  1. Skrymta den 12 mars, 2010 kl 01:15

    Vad härligt. Det är något speciellt påtagligt med tryck ändå.  2. Andreas Ekström den 12 mars, 2010 kl 01:56

    Ja, det är häpnadsväckande hur mycket det liksom… känns.  3. Björn Owen Johansson den 12 mars, 2010 kl 09:01

    Förstår känslan! För ett år sedan stod jag och flämtade med tio kartonger fulla av magasin framför mig. Dels för att jag burit dem upp för en trappa, dels för att det var en av mina största stunder i livet.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.