Nu är den här

Jag hann springa inom förlaget förut i dag, jag är i Stockholm, och fick för första gången se boken. En otroligt speciell känsla, även när det är femte gången. Den ser jättefin ut, bra papper, hög kvalitet i produktionen. Baksidestexten har jag inte tyckt så mycket om, men nu, i tryck, känns den mer än okej. Och just de där första trettio sekunderna, när man håller i boken och bläddrar lite… De räcker i sig som motivation: Det här ska jag göra om någon gång!

0 svar på “Nu är den här

  1. Förstår känslan! För ett år sedan stod jag och flämtade med tio kartonger fulla av magasin framför mig. Dels för att jag burit dem upp för en trappa, dels för att det var en av mina största stunder i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *