Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

This just in: SEGER!!!

Johan och Jens vann priset åt Sydsvenskan nu i kväll!

Pardon my French här, men SÅ JÄVLA GÖTT!!!

6 Kommentarer

 1. Dag den 20 november, 2008 kl 08:01

  Grattis till alla inblandade! Kul att regionalpressen kan göra sig hörd.

  En fråga; I klippet (Barnjournalen) med dig på Youtube pratar du rikssvenska. De gånger jag har träffat dig har jag aldrig haft problem med att placera dig på Västkusten. Hur kommer det sig? Fick ni dialektcoachning på Barnjournalen? 2. Andreas Ekström den 20 november, 2008 kl 11:34

  Nejdå, jag pratar nog likadant då som nu, tror jag. Det beror kanske lite på sammanhang och på vem jag pratar med. Fråga mig om IFK Göteborg och jag låter som Glenn Strömberg. Fråga mig om något annat så låter jag nog som något annat. 3. Andreas Ekström den 20 november, 2008 kl 11:35

  Och förresten: Sydsvenskan är till lika delar en lokaltidning, en regionaltidning och en rikstidning. Den som slutligen bestämmer vilket av dessa tre som tidningen ska vara kommer att döda den. (Fritt efter tidningens pensionerade kulturchef Staffan Söderberg, en av de klokaste personer jag har jobbat med.) 4. JennyG den 21 november, 2008 kl 12:12

  Jag tycker inte att Andreas pratar rikssvenska i det klippet, inte heller att han pratar riktigt som han gör nu – men där är han ju i målbrottet? Pratar väldigt hest i alla fall. Bra intervju, tycker jag, för övrigt. Undrar vad Di Leva gör idag… 5. Dag den 22 november, 2008 kl 07:41

  Dödade jag precis Sydsvenskan? Då ber jag om ursäkt, som tur är så är min cult following tämligen liten och lat.

  Jag står dock benhårt kvar vid min uppfattning att du talar rikssvenska i klippet. Jag håller naturligtvis med om det är en bra intervju, Di Leva ser riktigt avslappnad ut och du är inte star strucked. Kan du inte någon gång dela med dig av dina erfarenheter från Barnjournalen och vad det betydde för din utveckling – även om det inte betydde något alls. För mig (och säkert andra) som kommer ihåg det i ljust minne så hade det varit roligt/intressant/nostalgiframkallande. 6. Andreas Ekström den 23 november, 2008 kl 04:13

  Det ska jag absolut göra! Jag har ju bloggat mig bakåt i yrkeslivet de senaste somrarna, med storysar från Expressen och GP och TT och lokaltidningarna. Återstår gör väl nu bara Barnjournalen. Så det får bli till sommaren!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.