0 svar på “This just in: SEGER!!!

  1. Grattis till alla inblandade! Kul att regionalpressen kan göra sig hörd.

    En fråga; I klippet (Barnjournalen) med dig på Youtube pratar du rikssvenska. De gånger jag har träffat dig har jag aldrig haft problem med att placera dig på Västkusten. Hur kommer det sig? Fick ni dialektcoachning på Barnjournalen?

  2. Nejdå, jag pratar nog likadant då som nu, tror jag. Det beror kanske lite på sammanhang och på vem jag pratar med. Fråga mig om IFK Göteborg och jag låter som Glenn Strömberg. Fråga mig om något annat så låter jag nog som något annat.

  3. Och förresten: Sydsvenskan är till lika delar en lokaltidning, en regionaltidning och en rikstidning. Den som slutligen bestämmer vilket av dessa tre som tidningen ska vara kommer att döda den. (Fritt efter tidningens pensionerade kulturchef Staffan Söderberg, en av de klokaste personer jag har jobbat med.)

  4. Jag tycker inte att Andreas pratar rikssvenska i det klippet, inte heller att han pratar riktigt som han gör nu – men där är han ju i målbrottet? Pratar väldigt hest i alla fall. Bra intervju, tycker jag, för övrigt. Undrar vad Di Leva gör idag…

  5. Dödade jag precis Sydsvenskan? Då ber jag om ursäkt, som tur är så är min cult following tämligen liten och lat.

    Jag står dock benhårt kvar vid min uppfattning att du talar rikssvenska i klippet. Jag håller naturligtvis med om det är en bra intervju, Di Leva ser riktigt avslappnad ut och du är inte star strucked. Kan du inte någon gång dela med dig av dina erfarenheter från Barnjournalen och vad det betydde för din utveckling – även om det inte betydde något alls. För mig (och säkert andra) som kommer ihåg det i ljust minne så hade det varit roligt/intressant/nostalgiframkallande.

  6. Det ska jag absolut göra! Jag har ju bloggat mig bakåt i yrkeslivet de senaste somrarna, med storysar från Expressen och GP och TT och lokaltidningarna. Återstår gör väl nu bara Barnjournalen. Så det får bli till sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *