Tisdagslänkar

Alltid roligt med lite peppande till tidningsvärlden.

***

Och så får vi gratulera tidningen Trots Allt, som även den nu äntligen har kommit dithän att den inte behöver trycka tidningen, utan klarar sig bäst med bara webbpublicering. (Att en och annan fårskalle talar om detta som en nedläggning är mer deras problem än Trots Allts.)

***

Självklart, helt självklart, fälldes den undermåliga dokumentären om damp och adhd-bråken av Granskningsnämnden.

***

Just det, det här kommer också från IiN.

0 svar på “Tisdagslänkar

  1. Generellt håller jag med dig, Andreas: man borde oftare gratulera tidningar som satsar på nätet rakt av. Men det finns undantag. Jag tycker nog att det är lite tråkigt med Trots Allt ändå. Den var otroligt fin i papper. Ett magasin med innehåll och finess, oförutsägbart och klassigt. Ett sätta sig med ett nytt Trots Allt-nummer på ett tåg… något säger mig att det inte blir en lika njutbar upplevelse att istället plocka upp datorn och surfa in på deras webbplats. Och vad ska egentligen hända med min jultradition att köpa Trots Allt och andra tidskrifter och lägga i mina föräldrars julstrumpor? Något säger mig att jag inte kommer att skriva url:en på ett papper och lägga ner den.

  2. Nej, visst, det är ju något särskilt med en vacker trycksak, visst är det det. Men du får tänka utanför strumpan helt enkelt, och printa ditt eget urval av grejer och sätta i en fin mapp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *