Kommersiella noteringar

* Jag älskar musikbutiken Jams sätt att marknadsföra sig – med originalseriestrippar! Jag följer snart ”Death Kittens” lika slaviskt som Rocky och Kalle & Hobbe.

* Jag hatar (nej, ordet är inte för starkt, det är noga övervägt) Flygbussarna. I Malmö/Lund har de i kraft av totalt monopol ökat priset från 60 kronor till 95 kronor på fem-sex år. Och så kör de med ”Alltid billigast till flyget” som payoff. Låt mig då tala om, era satans trähattar, att ni nu har gjort det billigare för mig att ta bilen ut till Sturup och ställa den på den svindyra parkeringen över natt när jag gör en kortare resa till Stockholm. Och då räknar jag generöst på värdeminskning per mil på bilen. Att rutten nu dessutom är omdragen så att det tar mig 45 minuter ut med bussen att jämföra med 25 minuter tidigare gör att jag får lust att bitas.

***

Om ni vill kan ni kolla veckans författare hos Bokus. Om inte annat fick jag chansen att ge några bra boktips!