Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Vårplaner

Jag håller just nu på och planerar min vår – vilka texter som ska skrivas, vilka idéer som ska prioriteras, och inte minst, vilka utbildningsdagar och föreläsningar och seminarier jag ska ordna eller delta i eller bokas till.

Hösten var full av sådant, roligt varje gång. Hos Sony Ericsson i Lund hade jag en suverän stund, med smarta och trevliga åhörare, som ställde klipska frågor och dessutom verkade ha det kul tillsammans. Det var verkligen en höjdpunkt på hösten.

Mindre roligt var att jag fick skicka tre påminnande mejl och ringa två gånger till företagets ekonomiavdelning för att få betalt. Sony Ericsson på katalogskojarnivå. Man tror ju inte det liksom.

Nu närmast ska jag vara med på Journalistförbundets seminarium i Malmö på lördag. Sedan ska jag på ett party där klädkoden är smoking. Och inte i Lund! Det är inte varje dag.

2 Kommentarer

  1. Samuel den 14 januari, 2011 kl 09:27

    …påminner om uppföljning Metal Aid. Ett hett stycke samhällsjournalistik som ligger nära den svenska folksjälen. Tills vidare, kolla in denna.

    http://www.youtube.com/watch?v=OyUe8VgSIN4&feature=bf_next&list=MLGxdCwVVULXerfhagFUpa4cKMGHtRZ9qw&index=5  2. Andreas Ekström den 14 januari, 2011 kl 10:25

    Underbar länk! Ny platta i mars!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.